Coaching

NeuroSupport werkt met een vernieuwde coachingtechniek die zich onderscheidt door het stellen van open vragen direct naar de kern van het probleem te gaan, de eigen strategie van het probleem. Door die zelf te veranderen, verandert de eigen strategie. Leren en problemen zijn ook strategieën en worden zonodig beide aangepakt.

Herkent u dit:

  • Het tijdrovende oefenen heeft nog steeds geen effect terwijl iedereen (op school en thuis) echt zijn uiterste best doet
  • Rusteloos van alle onderzoeken en testen waarbij alleen onderzocht en getest wordt, diagnoses gesteld worden maar er nog steeds niet handiger door geleerd wordt?
  • Last van mentale problemen, tussen de oren, waarvoor niemand u nog de oplossing heeft gegeven?
  • Hoort u uitspraken zoals: mijn hoofd zit vol, het kan er niet meer bij, het zit er wel in maar komt er niet uit, alles staat door elkaar, het voelt als een rugzak vol bagage, een steen op mijn maag…..?
  • Mee eens dat mentale en leerproblemen veel met elkaar te maken hebben?
  • Geïnteresseerd in een effectieve aanpak met blijvend resultaat?

Coaching is vooral geschikt voor visuele personen (zij maken plaatjes van alle informatie die ze willen onthouden) van alle leeftijden met problemen zoals: leerproblemen, dyslexie, discalculie, Autisme, Asperger, vol hoofd, concentratieproblemen, problemen met automatisering, NLD, PDD NOS, slaapproblemen, burn out, stress, slechte communicatie, pesten, gepest worden, eetproblemen, onverwerkt verdriet, bedplassen, fobieën, faalangst, dwangmatige handelingen, boosheid, agressie, gebrek aan zelfvertrouwen, onrust…

En alle angsten bijv. voor de tandarts, spinnen, om te vliegen, clowns, knallende balonnen, naar bed te gaan, te gaan slapen, voor het donker, voor de toekomst, voor nieuwe dingen, voor examen, voor Citotoets….

Hoe werkt het?

Door open coachingvragen te stellen krijgt de coach en de cliënt inzicht in de beleving van het probleem.

Doordat visuele personen alle informatie in plaatjes onthouden kan het hoofd overvol raken…

Snel inzicht in de strategie van het leren en de emotie van de persoon. Een coachingstechniek die, volgend op dit inzicht, leert hoe die strategie zelf effectief, handig en blijvend te veranderen.

Het is een coachingtechniek die personen vanaf 6 jaar handiger leert leren, eigen mentale en emotionele problemen laat oplossen op de eigen manier.

Eigen oplossing maakt onafhankelijk van anderen, zelfmanagement.

Deze vorm van coaching is voor iedereen bereikbaar: iedereen die handiger wil leren, emotionele/mentale problemen snel en effectief opgelost wil zien.